Kunstnagels

Met acryl kunt u de nagels laten verstevigen of verlengen. Bij versteviging wordt de acryl rechtstreeks op de natuurlijke nagels aangebracht. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. U kunt kiezen voor naturel nagels, French Manicure maar ook een sprankelende glitter behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de groei van de eigen nagel zal na ongeveer 3 tot 4 weken een nabehandeling van de kunstnagels nodig zijn. Het oude kunstproduct wordt voorzichtig weggevijld en een nieuwe laag aangebracht.

Nieuwe set acryl nagels 49,50
Nieuwe set acryl nagels French 52,50
Nabehandeling acryl 34,50
Nabehandeling acryl French 37,50
Reparatie per nagel 4,50
Verwijderen kunstnagels inclusief korte manicure 19,50

Probleemnagels

Als u een nagelbijter bent, dan heeft u niet genoeg eigen nagel om een ‘gewone’ set kunstnagels te laten zetten. Aangezien dit voor veel nagelbijters (u bent niet de enige!) nu juist het probleem is, kunt u bij Be Beyoutiful terecht voor een nagelbijters arrangement.

Dit arrangement is als volgt opgebouwd; Bij het zetten van de 1e set kunstnagels, moet u rekening houden dat de nagels niet voorbij de vingertoppen komen. U bent lange nagels niet gewend en dus moeten we het rustig opbouwen. Tevens is de eigen nagel dusdanig kort dat een lange nagel geen houdbaarheid heeft. Bij dit arrangement wordt dus langzaam naar de gewenste lengte toe gewerkt. Nagels van een nagelbijter groeien twee keer zo snel en dus is het belangrijk om regelmatig terug te komen voor een controle.

Week 1: Nieuwe set
Week 2: Controle en eventueel nabehandeling
Week 3: Controle en eventueel nabehandeling
Week 4: Nabehandeling
Week 6: Nabehandeling
Week 8: Nabehandeling
Week 11: Nabehandeling

Het totale arrangement kost €229,50 inclusief alle bovenstaande behandelingen en dient van tevoren te worden afgerekend. Indien u er zelf voor kiest om de behandelingen tussentijds te stoppen zal er geen restitutie plaatsvinden. Gedurende het arrangement kunt u altijd contact opnemen indien er problemen ontstaan. Garanties garanderen wij binnen 24 uur.

Bruidsnagels

Bedenkt u eens hoe vaak er naar de handen van het bruidspaar zal worden gekeken op deze dag:
♥ bij het overhandigen van het bruidsboeket,
♥ bij het geven van het ja-woord,
♥ bij het uitwisselen van de ringen,
♥ bij het tekenen van de huwelijksakte.

Kiest u voor een verzorgende manicurebehandeling, kunstnagels met klassieke French manicure of misschien wel nagels met een mooi design? Draagt u open schoentjes dan is misschien een French pedicure iets voor u. Omdat de wensen van de aanstaande bruiden veel kunnen verschillen wordt er uitgebreid met u besproken wat de wensen zijn. U kunt ook een stukje stof of een foto van de jurk meenemen zodat we een mooie bijpassende kleur kunnen uitzoeken. Hiervoor maken we een maand voor het huwelijk een afspraak en leg ik de op uw wensen afgestemde mogelijkheden meteen voor. Het advies is uiteraard gratis.

Gelpolish

De gelpolish blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel. Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. De gelpolish blijft gemiddeld 2 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk. Omdat het meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken.

Gelpolish op de natuurlijke nagel 24,50
Gelpolish French op de natuurlijke nagel 27,50
Verwijderen gelpolish inclusief korte manicure 15,00

Summerfeet

Houd u van een mooi kleurtje op uw tenen maar schilfert de nagellak er snel af of heeft u geen tijd om uw teennagels constant te lakken? Dan is gel op de teennagels echt iets voor u! Aangezien teennagels minder snel groeien dan vingernagels, heeft u 4 tot 6 weken plezier van uw teennagels.

Gelpolish op de teenagels 24,50
Gelpolish French op de teenagels 27,50
Verwijderen gel van teennagels 15,00

*Omdat de gel op teennagels tenminste zes weken houdt, wordt er geen onderscheid gemaakt in een nieuwe set of nabehandeling. U kunt de gel op de teennagels eenvoudigweg laten “uitgroeien”. Wenst u de gel toch te laten verwijderen, dan kan dat uiteraard ook.

NailArt

Nailart is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen zodat u uniek voor de dag komt. Nailart is de “finishing touch” voor de kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.
Heeft u een feestje, bruiloft of wil u er mooi uit zien voor de feestdagen, bekijk de voorbeelden op Mail
Het een is meer arbeidsintensief dan het ander, dit is dan ook bepalend voor de prijs.

Producten

Nagelriemolie (Dadi Oil) 4,95
Cadeaubon vanaf 10,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, wijzigingen voorbehouden.
Copyright © 2023 Be Beyoutiful   •   KvK 52754073   •   Algemene voorwaarden