Facials (gelaatsbehandelingen)

Deze bijzondere behandelingen verzorgen niet alleen de huid, maar geven ook een heerlijk moment van innerlijke rust. Als klant word je meegenomen op reis naar het idyllische eiland Rawa waar rust en ontspanning vanzelfsprekend is. Heerlijke rustgevende muziek met geluiden van de zee brengt jou naar Rawa. Iedere behandeling is een ultieme beleving die gericht is op een perfecte balans tussen huidverzorging, huidverbetering en wellness met een optimaal behandelresultaat.

Youth Care (tot 16 jaar) 45 minuten €30,00

Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Het hele lijf verandert, hormonen gieren in het rond. De eerste stappen op het gebied van make-up zijn vaak wankel en geven vaak als resultaat een onzuivere huid. Juist daarom verzorg ik deze behandeling om ze kennis te laten maken met huidverzorging. Wat houdt deze behandeling in: reiniging van het gezicht, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en het bijwerken van de wenkbrauwen.

Comfort Beauty Treatment 45 minuten €35,00

Intake met huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, afsluitende verzorging.

Impressions Beauty Treatment60 minuten €50,00

Krijg een impressie van het moois wat Rawa Secrets u te bieden heeft. Behandeling met het bijwerken van de wenkbrauwen, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, korte massage, masker, afsluitend een dag / nachtverzorging.

Moments Beauty Treatment90 minuten €70,00

De ultieme wellness behandeling beginnend met het bijwerken van de wenkbrauwen, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, ervaar rust en ontspanning met Oosterse massagetechnieken, masker, afsluitend een dag / nachtverzorging.

Beauty Treatment Exclusive90 minuten €95,00

Wil je kennis maken met de producten van Rawa Secrets? Deze behandeling is de perfecte start naar een stralende huid. We beginnen met een huidanalyse, waarna je een uitgebreide, luxe, ontspannende gezichtsbehandeling ontvangt.. en je neemt een mooie set mini producten van Rawa Secrets mee naar huis! Door thuis aan de slag te gaan met deze heerlijke producten, kun je het in de salon behaalde resultaat langer vasthouden. Op die manier kunnen we jouw huid samen actief gaan verbeteren!

Huidverbetering

Therapeutische/kuurbehandelingen

Fruitzuurpeeling 45 minuten €35,00

De AHA Therapy is een behandeling gericht op huidverbetering en herstel. Om de huid te voorzien van de juist producten worden alle huidzones in kaart gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico of Glycol Therapy. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huidflora in balans komen en de talgreductie verminderen.

Purifying Treatment45 minuten €45,00

Dé behandeling die gericht is op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Clarifying behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie gezonde uitstraling.

Korte behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Wenkbrauwen bijwerken 15,00
Wenkbrauwen bijwerken en verven 22,50
Wimpers of wenkbrauwen verven 12,50
Wimpers en wenkbrauwen verven 20,00
Waxen bovenlip of kin 12,50
Waxen bovenlip en kin 20,00
Verwijderen van gerstekorrels, per 15 minuten 17,50
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, wijzigingen voorbehouden.
Copyright © 2024 Be Beyoutiful   •   KvK 52754073   •   Algemene voorwaarden