Facials (gelaatsbehandelingen)

Uw behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Ervaar de ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw stemming en huidtype. Uw geurkeuze tijdens het welkomsritueel laat u meevoeren op een geurvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte welnessbeleving.

Youth Care (tot 16 jaar) 45 minuten €29,50

Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Het hele lijf verandert, hormonen gieren in het rond. De eerste stappen op het gebied van make-up zijn vaak wankel en geven vaak als resultaat een onzuivere huid. Juist daarom verzorg ik deze behandeling om ze kennis te laten maken met huidverzorging. Wat houdt deze behandeling in: reiniging van het gezicht, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en het bijwerken van de wenkbrauwen.

Voor nieuwe klanten! 60 minuten €38,50

De ideale kennismakingsbehandeling. Deze behandeling is alleen tijdens uw eerste bezoek te boeken. Behandeling met, het bijwerken van de wenkbrauwen, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, gelaatsmassage, masker, afsluitend een dag / nachtverzorging.

Impressions 60 minuten €48,50

Krijg een impressie van het moois wat Cenzaa u te bieden heeft. Behandeling met, het bijwerken van de wenkbrauwen, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, gelaatsmassage, masker, afsluitend een dag / nachtverzorging.

Moments 90 minuten €68,50

De ultieme wellness behandeling beginnend met een verzorgende handtreatment, het bijwerken van de wenkbrauwen, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, ervaar rust en ontspanning met Oosterse massagetechnieken, masker, afsluitend een dag / nachtverzorging.

Elements: extra bij te boeken bij bovenstaande behandelingen.

Verven van wimpers of wenkbrauwen 5,00
Waxen bovenlip of kin 5,00
Ampul aangepast op huidtype 7,50

Huidverbetering

Therapeutische/kuurbehandelingen

Fruitzuurpeeling 45 minuten €34,50

De AHA Therapy is een behandeling gericht op huidverbetering en herstel. Om de huid te voorzien van de juist producten worden alle huidzones in kaart gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico of Glycol Therapy. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huidflora in balans komen en de talgreductie verminderen.

Acne Clarifying 60 minuten €55,00

Dé behandeling die gericht is op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Clarifying behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie gezonde uitstraling.

Hyaluron Therapy 90 minuten €70,00

Ervaar de Hyaluron Therapy; een hydraterende behandeling, waarbij exceptionele werkstoffen uw huid intens voeden en verzorgen. Tijdens deze Hyaluron Therapy geniet u ook van Oosterse massagetechnieken en de Cenzaa geur- en droomreis. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingrediënten tijdens deze behandeling geven uw huid haar glans en vitaliteit weer terug.

Korte behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Wenkbrauwen bijwerken 9,50
Wimpers verven 10,00
Wenkbrauwen epileren en verven 14,50
Wimpers en wenkbrauwen verven 14,50
Waxen bovenlip 9,50
Waxen kin 9,50
Waxen bovenlip en kin 14,50
Verwijderen van gerstekorrels, per 15 minuten 10,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, wijzigingen voorbehouden.
Copyright © 2023 Be Beyoutiful   •   KvK 52754073   •   Algemene voorwaarden